Centre de Fisioteràpia "Carla Güibas"

Guanya salut!

Massatge Terapèutic

La massoteràpia és una tècnica pròpia i integrada dins de la fisioteràpia i es pot definir com l'ú de diferents tècniques de massatge amb fins terapèutics.

Engloba diferents tècniques com el massatge terapèutic, massatge transvers profund, drenatge limfàtic manual terapèutic, l'alliberament miofascial, massatge esportiu, criomassatge, massatge del teixit conjuntiu, el massatge del periosti, tècniques neuromusculars entre altres.

Entre les lesions o malalties que es poden tractar amb tècniques de massoteràpia, trobem: contractura muscular, tendinopaties, radiculopaties, limfoedema, esquinços, ruptures fibrilars, alteracions psicosomàtiques, atrapaments miofascials, lesions esportives..

Tractament de teràpia manual, on es treballen les contraccions musculars perllongades, zones hipotòniques per falta de mobilitat o restricció postural, sempre amb l'ús dels millors olis naturals i essencials.

Durant el massatge terapèutic es poden combinar les tècniques d'estiraments, exercicis d'higiene postural, electroteràpia, Punció seca, col·locació de kinesiotape. En funció del diagnòstic del nostre professional.

Dintre del massatge terapèutic també hi entren els massatges de descàrregues musculars, treball de cicatriu entre d'altres.